top of page
IMG_2623 rood-LowRes.jpg

Studiebureau

V-Systems beschikt over de nodige draagkracht om, samen met haar ervaren vakmensen, elk opdracht tot een goed einde te brengen. Onze ingenieurs scherpen voortdurend hun technische knowhow aan, zijn inventief en bieden ijzersterke oplossingen op maat aan. Een grondige voorstudie, een adequaat ontwerp, snel inspelen op de dringende noden van de klant en flexibiliteit bij uitvoering maken van ons de ideale partner.

Windnorm NL: NEN-EN 1991-1-4+A1+C2:2011

Een heel belangrijke factor voor het bepalen van de juiste schoringswijze is de windkracht. Daarom werkt V-Systems steeds volgens de meest recente europese norm: NL: NEN-EN 1991-1-4+A1+C2:2011

We maken gebruik van professionele  software en rekenmodules (Build Soft) om onze voorstellen te staven. AUTOCAD en BRICSCAD behoren tot de dagelijkse werkinstrumenten.

studiebureau
130774913_1492566194466894_7159404880668700482_n.jpg

Veiligheid gaat boven alles

V-Systems stelt zich als doel de veiligheid te garanderen:

  • op technisch vlak via de voorgestelde schoringsmethodeo

  • op uitvoeringsvlak via de VCA-reglementering

We gaan geen enkele uitdaging uit de weg en besteden daarbij de grootste zorg aan veiligheid. Al onze medewerkers trekken aan hetzelfde zeel om zo het risico tot schade aan de eigen gezondheid of die van derden tot nihil te herleiden. Daarom staan orde en netheid in alle bedrijfsprocessen voorop.

Wat is VCA-reglementering?

V-Systems onderkent de gevaren van gevelstutting en pakt elk project aan volledig conform de VCA-reglementering.

VCA is de afkorting van Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Het VCA-certificaat is de bekroning na een strenge doorlichting en betekent dat een bedrijf structureel de grootste aandacht besteedt aan veiligheid in alle bedrijfsprocessen, zowel binnen het eigen bedrijf als op de werklocaties.

VCA
bottom of page