Schoorbalken – Speldverankeringen – Driepuntschoren

Schoring voor de zijgevels van buurgebouwen

Om de stabiliteit van gebouwen bij afbraak-, grond-, funderings- en wegeniswerken te garanderen is het een must om de nodige schoring aan te brengen.

Schakel V-Systems in om met de grootste precisie en vakkennis uw schoringswerken: schoorbalken, speldverankeringen en driepuntschoren, uit te voeren. Deze technieken worden gedimensioneerd om de windbelasting op te nemen.

Neem contact op

Schoorbalken

Schoorbalken zijn doorlopende, horizontale stalen profielen die we verankeren in of op de aanwezige dwarsmuren van een buurgebouw. Deze schoringstechniek hanteren we als er geen betonnen structuur aanwezig is in het nabijgelegen pand of wanneer er te weinig dwarsmuren zijn.

Speldverankeringen

Speldankers zijn UPN-100 profielen van 1 meter lang, die we chemisch verankeren met een draadstang in een voldoende sterke betonstructuur van het naburig gebouw.

Driepuntschoren

U kan ook voor de huur van driepuntschoren terecht bij V-Systems. Tripodes worden bevestigd tussen de zijgevels van de twee aanpalende gebouwen. Wanneer de vloerniveaus van beide gebouwen ongeveer op gelijke hoogte liggen, plaatsen we de driepuntschoren van het vloerniveau van het ene gebouw naar het vloerniveau van het andere gebouw.

Een maximum aan stabiliteit bij buurgebouwen?

Contacteer V-Systems voor de perfecte plaatsing van schoorbalken, speldverankeringen en driepuntschoren.